Recipient otel pentru scutece Nursery Skip Hop

SKH-304052
439,00 RON
cu TVA

Recipient otel pentru scutece Nursery Skip Hop

Schimbarea scutecelor a devenit mai usoara! Elegant si simplu, recipientul nostru pentru scutece este perfect pentru a economisi spatiu.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Recipient otel pentru scutece Nursery Skip Hop

Schimbarea scutecelor a devenit mai usoara! Elegant si simplu, recipientul nostru pentru scutece este perfect pentru a economisi spatiu.

Acest Recipient scutece Skip Hop prezinta un cos de otel rezistent impotriva mirosurilor si dispune de un sistem dublu de eliminare a mirosurilor, astfel incat aerul din incaperea in care este amplasat sa ramana mereu proaspat.

Designul inalt si subtire permite asezarea recipientului langa perete sau langa statia de schimbare, putandu-se utiliza saci de gunoi standard - nu sunt necesari saci de gunoi speciali.

Compartimentul de depozitare incorporat mentine la indemana produsele esentiale pentru igiena copilului si se potriveste, de asemenea, cu suportul pentru servetele Skip Hop - Nursery Style (vandut separat).

 

Caracteristici Recipient otel pentru scutece Nursery Skip Hop:

  • Eliminare usoara datorita sistemului dublu de blocare a aerului pentru a capta / bloca mirosurile.
  • Cosul din otel este rezistent impotriva mirosurilor neplacute
  • Recipient scutece Skip Hop compatibil cu sacii de gunoi standard. 
  • Incuietoare de sigruanta pentru copii.
  • Compartiment de depozitare incorporat pentru elemente esentiale
  • Dispenserul pentru servetele umede Skip Hop (care se vinde separat) se potriveste si in compartimentul pentru depozitare.
  • Design perfect pentru economisirea spatiului.
  • Recipient scutece Skip Hop ce prezinta suprafete care se pot curata cu servetele.

Specificatii Recipient otel pentru scutece Nursery Skip Hop:

Dimensiuni: 35.5w x 22d x 71h cm.

Vezi detalii despre Recipient otel pentru scutece Nursery Skip Hop pe pagina producatorului.

Nota: potrivirea fiecarui sac de gunoi poate fi diferita. Pentru a asigura cea mai buna sigilare, aisgurati-va ca neteziti bine marginile superioare ale sacului  inainte de a inchide recipientul

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.

Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.

Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.

A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil.

Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.

https://www.skiphop.com/

SKH-304052

Fisa tehnica

Dimensiuni:
35.5w x 22d x 71h cm

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii

Scrie review

Dispenser pentru servetele umede Skip Hop

Dispenser pentru servetele umede Skip Hop

Dispenser servetele umede ce dispune de un sistem prin care puteti scoate servetelele rapid si usor.

Scrie review