Centru de joaca Prietenii marii Taf Toys

TAF-11935
288,00 RON
cu TVA

Centru de joaca Prietenii marii Taf Toys

Salteluta de joaca Taf Toys recomandata de la 0l+.

Centru de joaca spatios, viu-colorat si bine captusit, pentru confortul, distractia si dezvoltarea bebelusului.

Selecteaza culoarea
Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Stocurile se confirma telefonic.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare.  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10 - 16:30) sau contact@funbebe.ro Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10 - 16:30) sau contact@funbebe.ro

Centru de joaca Prietenii marii Taf Toys

Salteluta de joaca Taf Toys recomandata de la 0l+.

Centru de joaca spatios, viu-colorat si bine captusit, pentru confortul, distractia si dezvoltarea bebelusului.

Salteluta de joaca Taf Toys ce dezvolta simturile, functiile motorii de baza si complexe.

Caracteristici Centru de joaca Prietenii marii Taf Toys:

  • Covoras moale si pufos cu texturi diferite si ilustratii colorate.
  • Jucarii agatatoare cu motive marine: barcuta fosnitoare cu inel gingival, balena cu sunete armonioase, iepuras cu vibratii.
  • Salteluta de joaca Taf Toys cu arcade detasabile.

Detalii tehnice Centru de joaca Prietenii marii Taf Toys:

Dimensiune 90 x 135 cm.

Vezi detalii despre Centru de joaca Prietenii marii Taf Toys pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Centru de joaca Prietenii marii Taf Toys.

Vezi video Centru de joaca Prietenii marii Taf Toys:

Parenting mai simplu
Taf Toys este o companie premiata ce s-a specializat in dezvoltarea de jucarii ce ajuta parintii sa creeze penru cei mici o experienta cu stil. Compania a fost fondata in 1991 si din 2018 Taf Toys poate fi gasita in mai mult de 35 de tari din lume. De la prima colectie, Taf Toys a stabilit si a accentuat continuu o reputatie clara pentru inovatie, calitate si originalitate.

Lucrand indeaproape alaturi de multe familii de-a lungul anilor, a devenit limpede faptul ca, desi a fi parinte e o experienta minunata, aceasta etapa nu vine fara dificultati.

Astfel, Taf Toys s-a concentrat pe aceasta perioada extraordinara si plina de provocari oferind o gama de produse ce au ca scop sa indeplineasca nevoile copiilor, dar si pe cele ale parintilor, ajutandu-i sa duca la bun sfarsit rutina zilnica in mod distractiv, cu dragoste si grija - asta defineste strategia Taf Toys de parenting mai usor.

Ca rezultat, s-au nascut 5 categorii Usoare, in care fiecare parinte poate gasi produse care ii vor face viata mai simpla in mod distractiv: Dezvoltare Usoara, Somn Usor, DrUmuri Usoare, Iesiri Usoare si Mese Usoare. (Easier Development, Easier Sleep, Easier Drive, Easier Outdoors and Easier Meals.)

Gama de produse Taf Toys se adreseaza tuturor copiilor curiosi si are 4 colectii, adaptate preferintelor personale: Mini moon, North Pole, Friends in nature si Koala day dream.

A fost inca de la inceput o prioritate pentru Taf Toys sa atinga toata standardele de siguranta relevante, sa produca in conditii excelente si corecte, folosind materiale de calitate de top si metode moderne de productie. Puteti fi siguri ca, desi produsele se pot schimba, aceste valori raman neschimbate.

 

Meirav Barzilay

Meirav Peled-Barzilay este un designer versatil, ce activeaza in mai multe domenii, integrand crearea si dezvoltarea si designul de produs cu grafica si ilustratia.
A obtinut B.A in Industrial design la H.I.T si si-a fondar studioul in 2009.
In 2007 a fost promovata de catre Taf Toys ca designer si ilustrator sef si si a devenit partener in crearea unora dintre cele mai inovative produse ale marcii, bestseller-uri in ultimii ani.

Cu perspeciva sa unica, Meirav este capabila sa captureze surse de inspiratie jucause si in acelasi timp sofisticate, ce corespund trend-ului actual in design si moda.

Meirav este casatorita, mama a doi coppii si este stabilita acum impreuna cu familia in Birmigham.

 

Siguranta & calitate

Ca parinti, inainte de a fi creatori de jucarii, detinatorii si angajatii Taf Toys stiu ca nimic nu e mai important decat sanatatea si siguranta copiilor. de aceea sunt dedicati in producerea doar a celor mai bune produse, de cea mai inalta calitate, cu accent deosebit pe siguranta. Echipa de control al calitatii se asigura constant ca produsele taf Toys sunt sigure pentru cei mici si indeplinesc toate standardele internationale de siguranta.

Siguranta e o prioritate la Taf Toys si de aceea toate produsele trec prin proceduri riguroase de testare de-a lungul procesului de creare si productie, incepand de la stadiul de concept si, repetitiv, de-a lungul fazei de productie.
Taf Toys respecta toate standardele de siguranta:

CE (EN71)
US (ASTM)
Canada (CHPA)
Australia si New Zealand (ISO8124)

Produsele Taf Toys sunt:

Phthalates-free
Azo-dye free
WEEE compliant
RoHS compliant

Urmatoarele proceduri de testare si chiar mai multe decat cele enumerate sunt aplicate tuturor produselor in timpul productiei de laboratoare certificate:

Torque
Tension
Drop
Compression
Tip Over
Small Part Cylinder
Sewing Resistance
Fire Resistance
Migration of certain elements
Heavy metals detection
Toxicity free
& mai mult

https://www.taftoys.com/

TAF-11935

Fisa tehnica

Recomandat de la:
0 luni
Dimensiuni:
90 x 135 cm
Pentru:
fetite si baietei

Referinte specifice

cod EAN13
0605566119359

Comentarii

Scrie review

Centru de joaca Prietenii marii Taf Toys

Centru de joaca Prietenii marii Taf Toys

Salteluta de joaca Taf Toys recomandata de la 0l+.

Centru de joaca spatios, viu-colorat si bine captusit, pentru confortul, distractia si dezvoltarea bebelusului.

Scrie review