Baza isofix pentru Pipa Nuna

IF-10-001
549,00 RON
cu TVA

Baza isofix pentru Pipa Nuna

Baza isofix Nuna cu instalare ultrarapida in 5 secunde.
Indicatori de siguranta pentru instalarea corecta a bazei.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Baza isofix pentru Pipa Nuna

Baza isofix Nuna - Calatorii sigure


Excursiile cu cea mai noua achizitie ar trebui sa fie mereu sigure, lipsite de stres si cu multa buna dispozitie. Misiunea Pipei este indeplinita cu ajutorul bazei isofix – insotitorul perfect pentru scaunul auto grupa 0 +, fermecator si sigur, inteligent si chic!


Isofixul are o stabilitate maxima, gratie ‘piciorului’ otel si a sistemul de instalare “true lock” inteligent, simplu si sigur – astfel baza isofix pentru Pipa asigura siguranta maxima a copilului.


Baza isofix Nuna cu instalare ultrarapida in 5 secunde.
Indicatori de siguranta pentru instalarea corecta a bazei.

Baza isofix Nuna - Design inteligent

Caracteristici Baza isofix pentru Pipa Nuna:

  • Sistemul “true lock” face ca instalarea sa fie rapida, simpla si mai presus de toate – sigura.
  • Se fixeaza in masina in mai putin de 5 secunde, prin urmarea a 2 pasi usori si rapizi.
  • Piciorul de sustinere din otel minimizeaza rotirea in fata in timpul impactului cu 90% (comparativ cu un sistem care nu foloseste un picior de sustinere).
  • Sistemul isofix absoarbe impactul si reduce forta transferata catre copil.
  • Baza isofix pentru Pipa Nuna dotata cu indicatori de ‘confirmare’ a instalarii corecte de pe piciorul de sustinere si conectorii ISOFIX minimizeaza greseala utilizatorului in ceea ce priveste instalarea.
  • Optiunea fara ISOFIX permite ca baza sa fie instalata sigur cu centurile de siguranta ale masinii.
  • Pipa poate fi scoasa de pe baza prin simpla apasare a unui buton.
  • Butoanele pentru scoaterea de pe baza fac ca mutarea dintr-o masina in alta sa fie rapida.
  • Atunci cand nu este utilizat, piciorul de sustinere se pliaza sub baza, pentru depozitare.

Producator Baza isofix pentru Pipa Nuna: Nuna.

Vezi video Baza isofix pentru Pipa Nuna:

 

Nuna - Design creat pentru viata ta

Familia - locul unde incepe istoria Nuna
Un brand global cu radacini in Amsterdam. Partea practica a vietii de familie este o sursa contanta de inspiratie. Cresterea unui copil este nu doar o provocare, ci si o imensa placere. Propriile aventuri i-au inspirat sa incerce sa creeze achilibrul perfect intre practic si frumos. Apreciere maxima pentru solutii practice, dar si cu atentie la design.

Simplu. Practic. Cu stil.

3 cuvinte ce definesc orice produs Nuna. Daca ceva e usor de utilizat - il folosesti. Daca si arata bine, il vei iubi. Produsele Nuna sunt facute cu multa atentie. Ingineria de top le face sa reziste la cele mai dure teste din domeniu. Si chiar mai mult. Multe dintre produse sunt create pentru a creste odata cu copilul tau. Asa ca vorbim de produse premium, in care poti avea incredere ani si ani la rand.

Cu gandul la tine
Design atent ales, cu gandul si la gusturile parintilor. De la un carucior usor de utilizat si cu greutate minima, pana la accesorii de lux, din materiale de calitate si silentioase. Sau scaune si cosuri auto care tin pasul cu tehnologia si cu viteza cu care cel mic creste.

Nuna - Familie si o noua viata
Fiecare produs Nuna este creat pentru a face partea practica a vietii de familie mai usoara. Nu vrei sa pierzi o iesire placuta in oras doar pentru ca echipamentul bebelusului e prea greoi si complicat.

Stilul tau - nevoile tale
Inspirate de liniile simple si ingeniozitatea olandeza, produsele Nuna sunt usoare, simplu de utilizat, sigure si flexibile. Afara sau in casa, aceste produse inteleg nebunia, distractia, noptile nedormite, duminicile relaxate si dragostea in familie.

Sunt pregatiti pentru tine
Carucior Nuna. Scaun auto. Accesorii. O mandrie in faptul ca mai putin e mai mult. Liniile simple dau eleganta si deseori ascund solutii practice. Design clasic sau modern - produsele sunt usor de utilizat si economisesc timp si nervi. De la o scoica auto Nuna ce se monteaza foarte usor pana la un sistem de calatorie complex, dar simplu de utilizat. Intocmai ceea ce iti trebuia!

Creatie constienta
Nuna se mandreste cu faptul ca alege ca produsele sale sa fie o parte a vietii de familie. Continuu imbunatatesc materialele si procesul de productie, astfel incat sa creeze beneficii atat pentru tine, cat si pentru mediu.

Produse cu grija
Intregul proces de productie tine seama si de amanunte. De la materialul folosit si pana la ultimul ingredient, iau in calcul si impactul asupra mediului.

Mai sigur pentru bebe - Standarde inalte
Un efort constant de a elimina utilizarea oricaror elemente toxice. In acelasi timp, respecta standardele europene si internationale. Produse testate atat intern, cat si la laboratoare acreditate independente.

Materiale superioare

Inserturi organice: Respecta Global organic textile standard (GOTS)
Oeko-Tex® fabric: certificate Oeko-Tex
Materialele, umpluturile de fibra si spuma respecta standardele europene REACH si EN71 si CPSIA in SUA
Plastic & metale: respecta standardele europene REACH si EN71 si CPSIA in SUA

IF-10-001

Comentarii

Scrie review

Baza isofix pentru Pipa Nuna

Baza isofix pentru Pipa Nuna

Baza isofix Nuna cu instalare ultrarapida in 5 secunde.
Indicatori de siguranta pentru instalarea corecta a bazei.

Scrie review